Meny

Må jeg installere noe?

Ja. For å kunne ta tester må du installere nettleserutvidelsen vår til Chrome og/eller laste ned iPhone-appen vår. Begge er gratis og enkle å installere!

Utvidelse til Chrome

Du må åpne testen i nettleseren Google Chrome. Den er gratis og kan raskt lastes ned hvis du ikke har den allerede. Du kan laste ned Chrome her.

I tillegg må du laste ned nettleserutvidelsen vår. Den lar deg gjøre opptak når du tar tester på teston.io. Utvidelsen er også gratis og enda raskere å laste ned og installere!

Hva er en nettleserutvidelse, og hva gjør den?

En nettleserutvidelse er et lite program som lar deg spesialtilpasse og utvide hva nettleseren din kan gjøre. Vi utviklet Teston sin utvidelse for å gjøre det så enkelt som mulig for deg å ta opptak av skjermen din mens du tester, og slik at nettleseren kan sende opptaket til Teston når du er ferdig med testen.

Etter å ha installert utvidelsen vil du se ett lite Teston-ikon i hjørnet oppe til høyre i nettleseren din. Du kan fjerne det når som helst (unntatt midt under en test som du vil laste opp og få betalt for) ved å høyreklikket på ikonet og velge “fjern fra Chrome”.

iPhone-app

Du kan også ta tester på iPhone. Last ned appen vår i App Store!

Sørg for at iPhonen din er oppdatert til iOS versjon 13, siden vi dessverre kun støtter versjon 13 og høyere.

Testen via nettbrett og Android-telefoner kommer senere i år.

Søk etter noe annet