Meny

Behöver jag installera någonting?

Ja. Du måste lägga till vårt Chrome-tillägg och/eller ladda ner vår iPhone-app för att kunna testa. Båda är gratis och enkla att installera.

Chrome-tillägget

Testet måste öppnas i webbläsaren Google Chrome. Det går snabbt och enkelt att ladda ner Chrome om du inte redan har den. Ladda ner Chrome här!

Sedan behöver du lägga till vårt tillägg till Chrome. Tillägget låter dig spela in tester när du besöker teston.io. Det är gratis och går ännu snabbare att lägga till!

Vad är ett webbläsartillägg och vad är det till för?

Ett webbläsartillägg är ett litet program som låter dig anpassa och utöka webbläsarens funktioner. Vi skapade Testons tillägg så att du kan spela in skärmen under testet och så att webbläsaren kan skicka inspelningen till oss.

När du har lagt till tillägget kommer du se en liten Teston-ikon i webbläsarens övre, högra hörn. Du kan ta bort det när som helst (förutom under ett test som du vill ladda upp och få betalt för) genom att högerklicka på ikonen och välja “ta bort från Chrome”.

iPhone-app

Du kan även testa på din iPhone. Ladda ner vår app i App Store!

Se till att din iPhone är uppgraderad till iOS 13, då vi tyvärr endast stödjer version 13 eller senare.

Vi kommer erbjuda testning på surfplattor och Android-telefoner senare under året.

Söka efter något annat